DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn de introductieweek (El Cid) wordt er veel reclame gemaakt voor elke vereniging, dus als je lid wil worden van een, is dit een goede gelegenheid om je te oriŽnteren.

Wo Studiekeuze Zelf overweeg ik nog iedere dag om de studie alsnog te voltooien, maar het wordt je niet makkelijker gemaakt. Daar wil ik aan toevoegen dat je zelf het best kunt bepalen wat bij je past. In de introductieweek El Cid wordt er veel reclame gemaakt voor elke vereniging, dus als je lid wil worden van een, is dit een goede gelegenheid om je te oriŽnteren. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Ik woon al jaren vlakbij Leiden en ik kom er dus vaak, en ik vind het een onwijs leuke stad. Verder is Leiden natuurlijk beroemd om haar grachtjes en steegjes.

Association of Spanish Schools in MŠlaga, Association of Spanish Schools in. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Ook uitgaan in Leiden biedt voor alles wat wils, en een aantal discotheken hebben een speciale studentenavond op donderdag. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Hier kom je in een dispuut terecht, waar mensen van meerdere jaren zitten. Als je geneeskunde gaat studeren doe je dat toch vanuit een ideaal en niet omdat je later graag een jacht wilt kopen.