DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn de opleiding wordt bedrijfskunde gekoppeld aan HRM.

Opleiding Bedrijfskunde Ziet u dit ook als uw toekomstuitdaging? Dan is deze masteropleiding iets voor u. Verder krijg je les in onderhandelen, conflicthantering en leidinggeven. Voorsprong op de arbeidsmarkt? Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding. Pro Education is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam. De Basiscursus Bedrijfskunde BCB biedt deze mogelijkheid.

De opleiding is bedoeld voor HR-managers en professionals. Vraag nu debrochure aan en verbeter je loopbaan perspectief. Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. Daarna worden deze eens per veertien dagen gehouden. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor professionals.

Bent u genteresseerd in deelgebieden van de opleiding, dan kunt u in overleg met de studiecoordinator ook n of meer losse modules volgen. WetWegWijzer is bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met wetten en alle regels die daarbij horen. Studenten Technische Bedrijfskunde zijn geen techneuten pur sang.