DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn de studiegids zie ik daar helemaal niks over vermeld.

Deze officiŽle examens worden afgenomen door het CBD. Je einddoel is het officiŽle diploma Vakdiploma Drogist. Je einddoel is het officiŽle diploma Assistent-Drogist. Als je huidige opleiding aansluit op de opleidingen die je eerder noemde, dan heb je wellicht recht op vrijstelingen. Je wordt begeleid door een docent die weet waar hij over praat, want hij is ook werkzaam in het vakgebied.

Zo is je opleiding prima te combineren met je baan en andere bezigheden. Ik zie dat jij en sommige andere forumleden praten over stage lopen. Het is natuurlijker handiger als je tijdens je opleiding al een stage adres weet te vinden, maar dat zag ik niet zitten. Ik zal Edmund Burke even vragen, want ik krijg het idee dat met wat ik vroeger heb geleerd een bul kan ophalen. Vanmorgen vond ik dit forum en heb hier en daar eventjes wat gelezen. Bronny in Korreltapijt bv voor in de keuken Ik heb grindtapijt in de badkamer en vind het een ramp.

Rary in Bijwerkingen Ritalin? geen eigen ervaring maar wel in mijn werk in de hulpverlening en bij een vriend van me die sinds . Het verschil is mij namelijk niet heel duidelijk en wil wel graag een opleiding doen waar ik iets mee kan. En wat je vbo achtergrond betrefd ikzelf ben 38 en moeder van 2 kinderen. Wat wil je allemaal weten? Ik ben best tevreden over deze manier van studeren.

Voral de interaktie met mijn medestudenten vond ik belangrijk. Als vertaler in loondienst of als zelfstandig vertaler. Nu geeft dit wat opties, maar ik kom er niet helemaal wijs uit. Ben pas 2 weken bezig en inmiddels mijn allereerste huis verkocht Kicken!!. Hij gebruikt zijn ervaring bij het nakijken van je huiswerk en bij het beantwoorden van je vragen.

Graag had ik zelf ook 2 vragen gesteld als dat kan. Ik ben trouwens op de hoogte van de mogelijkheid tot februari-instroom. Een algemene ontwikkeling op MAVO-niveau is aan te raden. Mijn excuses als ik dit bericht in de verkeerde categorie heb geplaatst. Op volgorde spreken mij de opleidingen makelaar-taxateur, hypotheek adviseur en woz-taxateur mij aan, maar vraag me af waarmee ik het beste kan beginnen. Dit poppetje vertelt je namelijk of je meer de linkerhelft van je hersenen . Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? .