DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn deze beroepsrichting krijgt men een opleiding tot een vakbekwame autotechnicus waarin de opgedane technische kennis direct aan de beroepspraktijk gekoppeld wordt.

Raadpleeg hier de Belgische Lottouitslagen en Jokertrekking. Kandidaat-huurders moeten er gemiddeld 859 dagen wachten op een sociale woning, 131 dagen langer dan het Vlaamse gemiddelde. De maatregel betekent een nieuwe afbouw voor de werknemers. Ik vind dat deze onrechtvaardige maatregel moet worden ingetrokken en vraag een behoud van het huidige stelsel.

Na de studies kan de leerling aan de slag in een garage of aanverwante bedrijven. Ga op verkenning en ontdek de waaier aan mogelijkheden in de verschillende takken van de wereld van het wiel. Perspectieven bieden aan de grote groep jongeren die durfden te kiezen voor hun passie voor alles wat op wielen rijdt. Dat heeft Abdel-Karim Khalaf, woordvoerder van het Iraakse ministerie van Binnenlandse Zaken, gezegd. Volgens eerste berichten is er sprake van verschillende brandstichtingen en is de brandweer ter plaatse.