DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn deze digitale fotografiecursus vindt u een schat aan waardevolle informatie over digitale cameras en fotografie.

Daarnaast gaan we apart kijken naar macrofotografie en flitsen. Het is mogelijk dat een vervangend docent deze training verzorgt. In deze training leert u zo efficient mogelijk omgaan met digitale fotografie.

Kijk zelf welke fotografie opleiding het beste bij je past. Voor iedereen die meer wil doen met zijn digitale foto's. In deze basiscursus willen we je wat informatie geven, waarmee je al snel betere foto's zal kunnen maken. Bij sommige camera's kun je de hoeken van het scherpstel kader gebruiken als referentiepunt om de regel van de derden toe te passen. Voor alle cursussen, behalve Eendologie, is enige sleutelervaring vereist.

In de cursusruimtes zijn PC's met Windows aanwezig. Internetopleider Eduvision combineert haar kennis en ervaring van internet met het online volgen van opleidingen. De MyStudyGuide combineert het gemak van online leren met interactief cursusmateriaal. Particulieren vragen wij om ons een machtiging te verstrekken. Tijdens de online cursus Dreamweaver kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met Dreamweaver.