DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn het primair onderwijs zijn er verschillende leidinggevende functies.

Onderwijs Functie Bijna 700 scholen verzorgen het voortgezet onderwijs aan ruim 900. Om te bepalen welke informatie voor jou van toepassing is, vragen we je allereerst om aan te geven of je wel of geen lesbevoegdheid hebt. Het speciaal onderwijs is het werkgebied van de klassenassistent.

Open sollicitaties administratief medewerker in het primair onderwijs, sbo en so. Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt. Open sollicitaties adjunct-directeur in het primair onderwijs, sbo en so. Geert Wilders is van alle Kamerleden het afgelopen jaar het vaakst in de publiciteit gekomen. Open sollicitaties ambulant begeleider in het primair onderwijs, sbo en so.

Scholen in het primair onderwijs kunnen behoorlijk verschillen in grootte. Centraal in al deze ontwikkelingen is de aandacht voor de loopbaan van de leerling. Voor alle typen onderwijs geldt dat je vanuit diverse situaties leraar kunt worden. Ook anderszins werken wij hard aan de veiligheid van uw kind.

De afgelopen jaren is er nogal wat veranderd in het voortgezet onderwijs. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan.