DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIn juni zal het Frans Hals Museum in samenwerking met uitgeverij Ludion een nieuwe publicatie uitbrengen, getiteld 'Frans Hals in het Frans Hals Museum'.

In juni zal het Frans Hals Museum in samenwerking met uitgeverij Ludion een nieuwe publicatie uitbrengen, getiteld 'Frans Hals in het Frans Hals Museum'. De school, waar ook Anne Frank les kreeg, werd in de oorlogsjaren leger en leger. In de Prisma Spreekwijzer Frans vindt u ruim 3000 veel voorkomende Franse uitdrukkingen en zegswijzen, gegroepeerd rond ca. Ze staan gerangschikt in twaalf thema's uit het dagelijks leven, zoals de klas, de . In dit woordenboek vind je een heleboel eenvoudige Franse woorden.

Alles wat een thuiskok zou moeten weten, staat in deze dikke kookbijbel. Petry zijn specialisme heeft hem bijzonder in de weg gestaan, door zijn vnl. Op verkenningstocht door de culinaire geschiedenis van Nederland. Het einde van de Koude Oorlog zou ook het einde betekenen van spionageschrijver John Le Carré, zeiden de critici. De werkstukwizard helpt je bij het maken van werkstukken.

In het fotoboek van Sint Maarten schetst Ruby Bute tezamen met Peter de Ruiter de sfeer van het eiland. In ons land is hij zeer ten onrechte weinig bekend en nog veel minder gekend. Arubaan, tegen de corruptie, de uitbuiting en het machtsmisbruik om hem heen. Russisch, Spaans of Turks, Collegenet helpt je verder.