DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartInformatie in de vorm van feiten en cijfers over het onderwijs als maatschappelijke voorziening in Rotterdam.

Rotterdam Onderwijs Lees ook wat Lisette, voltijd studente Leraar Basisonderwijs van de opleiding vindt. Fotoimpressies, informatie over naschoolse activiteiten en schoolgids. Hogeschool Rotterdam is een échte Rotterdamse instelling. Bij alle onderdelen in het eerste jaar kan door deelname aan het mentorstelsel een credit behaald worden. Bijna een kwart van de Rotterdammers is jonger dan 23 jaar. Eind oktober start de tweede leergang van de Master of Public Information Management.

Vierjarige deeltijd bacheloropleiding voor Leraar Basisonderwijs. De keuze is eenmalig en betekent dat u tijdens de IPO-week en het gehele collegejaar in dezelfde mentorgroep zit. Een instelling voor Hoger Beroepsonderwijs met meer dan zestig opleidingen.

Vierjarige voltijd bacheloropleiding voor Leraar Basisonderwijs. In dit geval dient u over een afgeronde bacheloropleiding te beschikken. Bestaat uit het Rotterdams Conservatorium en de Rotterdamse Dansacademie. Bij de inschrijving voor een volgend collegejaar hoeft u niet opnieuw een Bewijs van toelating doorstroomregeling aan te vragen. Verzorgt een intensief, tweejarig programma Nederlandse taal en cultuur, voor buitenlanders tussen 16 en 25 jaar.

Exportkansen benutten met 'Samen werken, Samen leren', georganiseerd door kenniskring De Ondernemende Stad. Daarom investeren we veel in de samenwerking met basisscholen. Lees ook over de beleving van Margrit, studente verkorte deeltijd, over een take-home tentamen Thema. Nieuws, vacatures en informatie over opleidingen en cursussen. Informatie over geschiedenis en doelstellingen, de voorzieningen, faculteiten en instituten, en studentenzaken.

Het heeft geen zin een Bewijs van toelating aan te vragen wanneer de behaalde 150 ects nog niet in Osiris online zijn geregistreerd. NieuwsbriefBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Driejarige dagopleiding modevormgeving en styling op HBO-niveau. De werking en invloed van mediaOp 15 november start Erasmus Academie de cursus 'De werking en invloed van de media'. Odysseesalon 615DLOp 10 november een exclusieve theatermiddag bij HOVO, op 11 november met korting naar de voorstelling Odyssee van Theaterbedrijf Bonheur. Jan Willem Oosterwijk 1951, woont in Oegstgeest, is getrouwd en heeft drie kinderen.