DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartInternet marketing is een goede manier om een nieuw verkoopkanaal op te zetten.

Internet marketing is een goede manier om een nieuw verkoopkanaal op te zetten. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Het studieprogramma is precies afgestemd op het examenprogramma van het NIMA.

Studieplan kun je dit meest gevraagde diploma in negen maanden behalen. Je ervaart algemene en specifieke problemen in de beroepspraktijk en leert hoe je theorie en praktijk kunt integreren tot een effectieve managementstijl. Kortom u doet werkzaamheden die onder de noemer marketing management vallen. Middels projecten en practica leert u verbanden te zien tussen de diverse vakgebieden.

De opleiding Marketing Management biedt u de mogelijkheid in combinatie met uw werk in snel tempo de Bachelor of Commerce te halen. Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen. Na het volgen van deze opleiding kan je aan de slag bij allerlei bedrijven op de marketingafdeling. Gaanderweg ontwerpt u een brochure voor een echte opdrachtgever. Tijdens je studie krijg je automatisch informatie over deelname aan het examen thuis.

Het examen wordt tweemaal per jaar in januari en juni schriftelijk afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing www. In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling. Tijdens uw studie wordt de theorie voortdurend gekoppeld aan praktijkervaring. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.