DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartInvesteren in een administratieve opleiding van Uitgeverij Educatief levert daarom een optimaal rendement op.

Investeren in een administratieve opleiding van Uitgeverij Educatief levert daarom een optimaal rendement op. In wezen geeft de uitslag van dit assessment geen oordeel over uw kwaliteiten als docent. Eenmaal per vier weken krijgt u dan automatisch een digitale nieuwsbrief toegestuurd met wetenswaardigheden op de terreinen waarvoor u zich hebt geregistreerd.

Dat betekent dat u uitstekend voorbereid bij het examen verschijnt. Alle producten zijn methode onafhankelijk en lenen zich zowel voor klassikaal als zelfstandig gebruik. Als u van uw vak houdt, graag met mensen werkt, mensen kunt stimuleren zich te ontwikkelen čn daarnaast stevig in uw schoenen staat, dan betekent kiezen voor het onderwijs een keuze voor uw eigen toekomst en die van anderen. We geven een paar mogelijke combinaties van opleiding en ervaring, waarmee u mogelijkerwijs in aanmerking komt voor het traject Zij-instroom in Beroep.