DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartIs in 1978 naar Leeuwarden vertrokken om daar sociale wetenschappen te gaan studeren (aan een subfaculteit van de RUG, een studie die later weer terugverhuisd is naar Groningen).

Is in 1978 naar Leeuwarden vertrokken om daar sociale wetenschappen te gaan studeren aan een subfaculteit van de RUG, een studie die later weer terugverhuisd is naar Groningen. Is blijkbaar in de eerste of tweede blijven zitten. Kortom, theologie is een brede studie met vele vakken. Later gespecialiseerd in gynaecologische oncologie. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft zich het afgelopen weekeinde met beiden vergeleken, tot ho .

Die reclame is een slechte actie van Bodar! Als ie 't geld ook nog zelf had gehouden, was 't nog erger geweest. Werkt nu bij adviesburo op terrein van de bouw en milieu. Volzin is veel te progressief, terwijl ik in de kerk wil staan. Voor persoonlijke begeleiding en -advisering kun je terecht bij de studieadviseur .

Heeft later de lustrumfeesten van de stad Rotterdam helpen organiseren. Dit is de generatie waarvan de eersten in 1978 eindexamen doen. Er staan ook wat mensen bij die wel lange tijd in onze klas hadden gezeten, maar in een van laatste jaren zitten waren gebleven. Mijn moeder heeft wel eens een preek van haar bijgewoond.

Toen ik net in Delft studeerde is hij een keer langsgeweest. Op 1 juni gaat Nederland naar de stembus om voor of tegen de Europese grondwet te stemmen. Voor kommentaren bij de personen die ook al in de tweede in deze jaargang zaten, zie boven.

Is als predikant gaan werken op verschillende plaatsen in Noord-Holland. ServiŽrs voerden duizenden moslimmannen weg zonder dat de Ned . Is nu professor in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Daar heeft hij Lieke Werkman, Jakobine Geel en Coosje Visser weer ontmoet. Dit is de generatie waarvan de eersten in 1978 eindexamen deden. Antoine Bodar, de oud-plebaan van de Sint-Jan in Den Bosch, schenkt 60.