DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJa, wanneer u slaagt voor een opleiding, dan ontvangt u van ons het bijbehorende certificaat.

Opleiding Flash Ja, u kunt de opleidingen in termijnen per maand betalen. De cursus wordt in het Nederlands gegeven, maar het cursusmateriaal is in het Engels. Al enige honderden cursisten hebben onze opleiding Webdesign gevolgd. Gaanderweg ontwerpt u een brochure voor een echte opdrachtgever. Internetopleider Eduvision combineert haar kennis en ervaring van internet met het online volgen van opleidingen.

Ja, tijdens de opleiding heeft u de beschikking over webruimte op onze cursistenserver. In de cursusruimtes zijn PC's met Windows aanwezig. Wilt u succesvol webdesigner worden? Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer. Het is mogelijk dat een vervangend docent deze training verzorgt. Wij hebben een opleiding ontwikkeld om een volledige linuxserver in te richten. Voor het tentoon stellen van je actionscripts, al dan niet met grafische output.

In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling. Een leergang kunnen we nog aantrekkelijk maken met de mogelijkheid tot het betalen in termijnen. Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend. Bel of mail Learnit voor de planning van deze training. Kijk bij de verschillende opleidingen voor het aantal termijnen en het termijnbedrag.