DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe bent Tour Manager en begeleidt een studiereis naar Schotland.

Het studieprogramma in de propedeuse en in de afstudeerprofielen wordt voortdurend aangepast om een goede aansluiting op de praktijk te garanderen. Je regelt excursies, verzorgt de route-informatie en het totale logistieke proces. De opleiding Warehouse manager is bestemd voor iedereen die al in een warehouse of magazijn werkt en een managementfunctie ambieert.

Van haar werkgever krijgt ze vier uur studieverlof per studiepunt. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Hierdoor lukt het haar om studie en werk te combineren. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan.

Voor de propedeuse geldt dat je door kunt naar het tweede jaar als je negen leerarrangementen hebt gehaald 45 ECTS; de ontbrekende studiepunten dien je in het tweede jaar alsnog te behalen. De historie, cultuur, taal en gastvrijheid van verschillende landen en regio's. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Je krijgt een handige ringband om je lesmateriaal en je opdrachten overzichtelijk in op te bergen. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

Als voorbereiding op deze reis werk je in teamverband aan de organisatie ervan. Daarvoor boor je je creativiteit aan en durf je initiatieven te nemen. Je ontvangt je lesmateriaal in een compleet pakket thuis. Dat moet ook wel, want je wordt opgeleid tot een professional die als expert een diepgaande kennis van het vakgebied heeft. De talen zijn een ge´ntegreerd onderdeel van de leerarrangementen.

Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Zo leer je de taal direct toe te passen in je vakgebied. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens.