DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe bent zeker niet de enige die worstelt met de vraag welke studie bij je past.

Je vindt er ook een stappenplan dat je de nodige handvatten geeft om tot een juiste studiekeuze te komen. Je weet nu waarop jij je gericht kunt oriŽnteren en je krijgt daarvoor waardevolle tips. Ik ben bang dat ik bij mijn keuze studies over het hoofd zie. Dank je DUkeY!Na al jullie posts kan ik eigenlijk maar 1 conclusie trekken. Na de laatste vraag krijg je meteen de uitslag; achter elke studie staat een getal dat aangeeft hoe vaak je daarvoor gekozen hebt. Na het het advies beschik je over enkele passende opleidingen die bij je passen en die daarom erg zullen aanspreken.

Maak een einde aan die twijfel en kies voor de zekerheid van een juiste studiekeuze. Voor het Algemeen Bestuur van de Usva zijn twee vacatures open. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen. Ik weet het echt niet, de studiekeuze testen maken met ook niet veel wijzer. Als de kloof tussen werkgevers en de aankomende generatie werknemers, hoogopgeleide twintigers, niet wordt gedicht, zullen veel vacatures.

Een kort keuzetraject is gebaseerd op zelfwerkzaamheid thuis. Daarna kun je uitgeefdirecteur of Business Unit Manager worden. De test bestaat uit een aantal vragen waarbij je telkens kunt kiezen uit twee mogelijkheden. Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek.

Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Geert Wilders is van alle Kamerleden het afgelopen jaar het vaakst in de publiciteit gekomen. Het Algemeen Bestuur AB houdt toezicht op de koers, kwaliteit en bedrijfsvoering van de stichting.