DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe hebt geen specifieke vooropleiding nodig om de cursus Basiskennis boekhouden (BKB) te volgen.

Daarnaast ontwikkelen we continu opleidingen voor beroepen of vaardigheden waar veel vraag naar is. Maar ook voor mensen die hun eigen administratie bij willen houden. Kies hierboven één van de aanbieders en bekijk de beschrijving van deze opleiding.

We kunnen zowel onze opleidingen, als onze trainingen ook in-company verzorgen. Ook al heb je maar een uurtje per dag beschikbaar voor je studie, dan nog heb je al na 5 maanden de volledige leerstof bestudeerd. We bieden diverse opleidingen aan op uiteenlopende terreinen.

De cursus Basiskennis boekhouden BKB biedt die kennis. Op de A2 richting 's Hertogenbosch neemt u afrit 7, Oog in Al. De cursus Basiskennis boekhouden BKB geeft je inzicht in de wereld van die cijfers.

Alle opleidingen kunnen worden afgesloten met een landelijk erkend diploma. Dunantplein gaat u linksaf de Einsteindreef op richting centrum. Naast onze opleidingen, bieden we ook een groot aantal trainingen aan. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. De duur van deze opleiding is 17 lessen van twee uur. Na het spoorwegviaduct gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Nijverheidsweg op, richting Industriepark Cartesiusweg.