DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe hebt geen specifieke vooropleiding nodig om de cursus Praktijkdiploma bedrijfseconomie te volgen.

Bedrijfseconomie Opleiding Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. En je bent ge´nteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. Als je op basis van je Elders Verworven Competenties vrijgesteld wilt worden van bepaalde modules, dan kun je een schriftelijke aanvraag indienen bij de Examencommissie Lerarenopleidingen Voortgezet onderwijs van Windesheim. In taal worden de economische begrippen vorm gegeven.

We raden je aan om bij aanvang van de opleiding over een stageplaats te beschikken. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Financieel manager EngelsEen hoofdstuk in een uitgebreide Amerikaanse beroepengids over het beroep controller en aanverwante beroepen op het gebied van financieel management. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen op fiscaal gebied, of aan milieuwetg. In de huidige maatschappij volgen de ontwikkelingen elkaar steeds sneller op.

Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Fiscaal econoom ofwel belastingkundige is typisch zo'n beroep dat je niet direct associeert met creativiteit. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen.

Want natuurlijk hebben je collega's het druk, druk, druk. Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan. Je kunt de studie zowel voltijd, deeltijd als duaal volgen. Commercieel handelen is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen.

Aan jou de dankbare taak om hem te begeleiden en op een waardevolle manier aan zijn opvoeding en toekomst bij te dragen. In het voorgaande maakte ik wat grapjes over het Fries. Wie de concurrentieslag wil winnen, moet optimaal gebruikmaken van informatiesystemen om de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen.