DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe kunt de hbo-opleiding Informatica voltijd, deeltijd of duaal volgen bij dertien hogescholen.

Hbo Bedrijfskundige Informatica Heb je het examen met succes afgelegd, dan ontvang je een HBO-certificaat. De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak. Je kunt informatica studeren met een mbo-vooropleiding op niveau 4. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

Gedurende de opleiding heb je dus met bijna iedereen samengewerkt van de opleiding. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Het onderdeel Portfolio vormt een rode draad binnen je opleiding. De laatste fase van je studie sluit je af met een speciale afstudeeropdracht.

Elk half jaar semester worden er nieuwe groepen gemaakt. Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Management of Natuur en Techniek zijn natuurlijk het meest logisch.

Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Een lectoraat bestaat uit een lector, docenten en externe deskundigen, die samen een kenniskring vormen. Hier komen je theoretische kennis en je praktijkervaring samen. Deze opleiding focust op de interactie tussen de mens en de computer. In het studieprogramma kun je precies zien welke modules je de komende drie jaar tegenkomt. Hierin wordt naast je afstudeeropdracht ook je portfolio besproken.