DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe kunt doorstromen naar bijvoorbeeld de hbo-opleidingen als Opleidingskunde en Pedagogiek of bijvoorbeeld de wo-bachelor Pedagogische wetenschappen.

Schrijf je je in tussen 2 februari en 15 september, dan start je per 1 september met de opleiding. Informatie en tools op het gebied van docentbekwaamheid in BVE. Iedereen denkt wel met plezier terug aan een bepaalde leuke leraar of lerares uit zijn middelbare schoolperiode. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Met het getuigschrift leraar Nederlandse gebarentaal kun je in dit vak lesgeven.

Als je op basis van je Elders Verworven Competenties vrijgesteld wilt worden van bepaalde modules, dan kun je een schriftelijke aanvraag indienen bij de Examencommissie Lerarenopleidingen Voortgezet onderwijs van Windesheim. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. Dossier met toetsen voor maatschappijleer in havo en vwo.

We raden je aan om bij aanvang van de opleiding over een stageplaats te beschikken. Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou. Na de opleiding kun je aan de slag in het basisonderwijs.