DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartJe zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan.

Beroepen Voor Vmbo De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Voor dit artikel is geen samenvatting beschikbaar, het volledige artikel is in PDF-formaat.

Wil je weten welke vervolgopleidingen je kunt kiezen? En wat je daarmee wordt? Voor jouw sector vind je hier korte informatie over opleiding en beroep. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Wat moet je kiezen? Wat wil je worden? Hier vind je filmpjes over beroepen. Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. BeroepenkrantBeknopte informatie over 400 beroepen.

Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje.

Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Ambitie moet je zichtbaar maken en bespreken met je leidinggevende. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken.