DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKatholieke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, lwoo, vmbo, havo, atheneum, gymnasium te Roosendaal.

Havo Scholen Na de aanmelding ontvangen wij van de basisscholen een advies. Jan Arentsz niet meer meegemaakt, want tijdens het beleg door de Spanjaarden stierf hij op 28 augustus 1573. De IB-Groep informeert scholen ruim op tijd over de te volgen procedure. Met informatie over de docenten en leerlingen, er is een interactief gedeelte en een fotoarchief.

Gymnasium, atheneum, havo en mavo in Bergen op Zoom, vmbo in Ossendrecht en vmbo, mavo, ivbo in Steenbergen. Dit geschiedt door middel van het onderwijsnummer via het beveiligde onderdeel IPO van www. Van belang is dat scholen van elkaars ervaringen gebruik maken. De kwaliteitskaart van het Calandlyceum is ook beschikbaar. Bekendmaking normering 1e tijdvak vwo en havo, om 08. Ook kun je uitgebreid oefenen voor het eind-examen.

Onderwijsinspectie van alle scholen een kwaliteitskaart. Algemene informatie, lestijden, nieuws en bereikbaarheid van dit gymnasium in Heeswijk. Een Daltonschool voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in Vught. Veel kinderen doen dat niet omdat ze het zelf willen, maar omdat ze erbij willen horen.

Sommige gingen naar de Wadden, Berlijn of Barcelona. Ontvangst van de brochure "diploma's en andere waardepapieren". Met informatie en nieuws over de school, en er is een mediatheek. Heeft u nog vragen over het voortgezet onderwijs? Stel ze dan hier! U krijgt antwoord van een deskundige.