DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKies een International Diploma programma en investeer in je toekomst.

Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Oproep aan iedereen die erover droomt ooit in Almere Poort . International School Eerde,where your talent is your future. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs.

Een valk moet er voor zorgen dat de duiven zich niet veilig voelen in het Stadshart. Veel adverteerders vermelden onze naam in hun eigen reclame-uitingen om aan te geven dat men hun bedrijf in de Gouden Gids kan vinden. Vanaf 15 oktober zal een valkenier vanaf het Stadhuisplein de duiven verjagen uit het centrum.

De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje.