DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKijk voor alle open dagen in de Open Dagen Kalender.

Open Dagen Hbo Verder wens ik je nog een leuke studietijd toe, en wie weet zie ik je wel bij Chinees rondlopen. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. Als je geneeskunde gaat studeren doe je dat toch vanuit een ideaal en niet omdat je later graag een jacht wilt kopen. Collegenet interviewde zanger Gerard Way, over zijn schooltijd, de nieuwe cd, Europa en meer. Alles is redelijk dicht bij elkaar, dus met de fiets zijn alle afstanden naar allerlei plaatsen goed te behappen. Actuele berichten van de scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs in Zwolle.

Hier kom je in een dispuut terecht, waar mensen van meerdere jaren zitten. Het centrum van Zwolle biedt heel veel, maar ook de omgeving. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet.

Rechten of een andere studie in Leiden studeren vind ik leuk, en ik heb dan ook alleen maar goede herinneringen aan mijn studietijd in Leiden. Zelf overweeg ik nog iedere dag om de studie alsnog te voltooien, maar het wordt je niet makkelijker gemaakt. Ik woon al jaren vlakbij Leiden en ik kom er dus vaak, en ik vind het een onwijs leuke stad. En op 20 oktober komt hun album The Black Parade uit.

Ik hoop dat je wat hebt aan hetgene wat ik gezegd heb. Ook uitgaan in Leiden biedt voor alles wat wils, en een aantal discotheken hebben een speciale studentenavond op donderdag. Daar wil ik aan toevoegen dat je zelf het best kunt bepalen wat bij je past. Mijn omgeving snapt nog steeds niet dat ik Leiden leuk kan vinden en vinden het helemaal raar dat ik volgend jaar echt daar naartoe ga.

Op Quintus zijn disputen die veel verplichtingen hebben, maar ook waar je geen verplichtingen hebt. Het is ook prettig om door Leiden te fietsen, meestal heb je geen last van het andere verkeer, wat in andere steden wel vaak zo is. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Verder is Leiden natuurlijk beroemd om haar grachtjes en steegjes. Vrijdag 13 oktober stond My Chemical Romance in Paradiso in Amsterdam.