DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKom studeren bij de HAN! Volg dehbo-opleiding Leraar Engels tweedegraads deeltijd.

Leraar Engels Vragen, hulp nodig? Start hier je online gesprek op werkdagen tussen 9. Je wilt straks een baan die wat voorstelt en waarin je je ei kwijt kunt. Ze krijgt ondersteuning van het Kabinet der Koningin.

Binnen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport werkt een enthousiast team van medewerkers aan plannen voor de maatschappij van morgen. Het takenpakket van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is breed en boeiend. Vertrouwd met water, vooruitstrevend in verbindingen.

Het Ministerie van Defensie is een van de grootste werkgevers in Nederland. Bij de Belastingdienst is het flexibel denken, nooit stilzitten en je voortdurend ontwikkelen. De laatste 5 bewaarde vacatures zijn hier weergegeven. Er is voortdurend behoefte aan flexibele medewerkers. Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit werkt aan veilig, verantwoord geproduceerd voedsel en een vitale natuur. In Afghanistan worden vaker burgers bedreigd die activiteiten verrichten die volgens de Taliban neerkomen op verraad of spionage. Van buiten wekken rechtsprekende instanties misschien een formele indruk.