DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKort samengevat staat dit Rotterdams Onderwijs Model voor doordacht, praktijkgericht en flexibel onderwijs.

Leraar Rotterdam Kort samengevat staat dit Rotterdams Onderwijs Model voor doordacht, praktijkgericht en flexibel onderwijs. Iedereen tussen de 8 en 13 jaar kan in het museum een tijdreis maken. Hogeschool Rotterdam is een échte Rotterdamse instelling.

Lukt het ze om vrienden te blijven, ondanks alle tegenslagen? Rotterdamse Schouwburg zo. Een komedie over twee bevriende soldaten die met Napoleon op veldtocht naar Rusland trekken. Wanneer u minder dan 68 berichten per maand of 781 berichten per jaar wilt opvragen, bent u goedkoper uit met Teletik.

Wat je ook doet en wie je ook bent, je wordt er snel opgenomen. Tijdens de herfstvakantie van dinsdag 17 oktober tot en met vrijdag 27 okto. Spannende en speelse presentatie, speciaal voor kinderen in de leeftijd van. Te voet, door weer en wind, zijn ze op weg om Moskou te veroveren.

Door on line te betalen kunt u binnen 12 uur een wachtwoord krijgen en daarmee alle berichten inzien. Al onze uittreksels zijn door mede studenten en in eigen woorden geschreven. Sinds haar eerste cd manifesteert deze zangeres zich als de stem van de Kaapverdische gemeenschap.