DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKun je het antwoord op je vraag niet vinden, stel je vraag dan aan het vraagbaak-team van VWO-campus.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden, stel je vraag dan aan het vraagbaak-team van VWO-campus. Tijdens die conferentie krijgen scholen informatie over zowel lopende als toekomstige ontwikkelingen. Een onderwerp voor je profielwerkstuk vind je op VWO-campus.

Vanaf de eerste week ligt het tempo veel hoger dan op het vwo. Informatie over lopende en toekomstige ontwikkelingen tijdens een eendaagse conferentie over de examens in het voortgezet onderwijs. Deze informatie is bij de verschillende practica weergegeven. In principe het hele jaar door, maar uiteraard tijdens periodes waarin colleges gegeven worden. Als de kloof tussen werkgevers en de aankomende generatie werknemers, hoogopgeleide twintigers, niet wordt gedicht, zullen veel vacatures. Deze maakte, zoals de naam al aangeeft, gebruik van de plugin Chime om molecuulmodellen ruimtelijk weer te geven.

Virtuele rondleidingNeem een kijkje op de campus van Erasmus. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan komt weekblad Intermediair met een speciale jubileumuitgave. De dochterkern is door de grote halveringstijd vrijwel niet radioactief. Op dit moment loopt 1 op de 7 werkenden met het idee rond.

Geert Wilders is van alle Kamerleden het afgelopen jaar het vaakst in de publiciteit gekomen. Bij het centraal examen 2007 zijn de hulpmiddelen toegestaan zoals opgenomen in deze regeling en bijbehorende bijlagen. Gammastraling heeft een groot doordringend vermogen en is dus gemakkelijk te detecteren aan de buitenkant. De practica duren 100 minuten en kunnen gegeven worden aan maximaal 30 leerlingen. Aanwezigheid van een docent bij het practicum is vereist.

Plaats nu je cv en je komt direct onder de aandacht van honderden werkgevers. Bovendien kunnen deelnemers met elkaar van gedachten wisselen, Ún met de mensen van organisaties die bij de examens betrokken zijn. Vakken in de periode van de eerste drie leerjaren v. Afhankelijk van het te ontvangen practicum worden extra eisen aan het locaal gesteld.