DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartKunstnagels kunt u geheel naar eigen wens laten maken.

Opleiding Kunstnagels Kunstnagels kunt u geheel naar eigen wens laten maken. Door breken, scheuren, nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien wordt dit doel vaak niet bereikt. Lijkt U het leuk om een keer mee te gaan als model voor bijv.

Deze prijs geldt voor het eerste jaar van de domeinregistratie. In 6 avonden wordt de acryltechniek aangeleerd met o. De laatste 24 uur zijn er 202 domeinnamen bijgekomen. Wij hebben per vandaag in totaal 81409 domeinnamen geregistreerd.

Gelegen aan de Noordsingel 199 in Rotterdam, straalt dit pandje precies uit wat je van ons mag verwachten; rust, kwaliteit, service en vakmanschap. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Van maandag 31 juli tot en met zaterdag 12 augustus zijn wij gesloten. Acrylcursus 6 avonden cursuspakket Deze cursus is voor het kunnen geven van acryl behandelingen aan klanten.

We garanderen dat onze prijzen niet zullen stijgen. Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. Krijg meer klanten met een vermelding in de Beautywijzer. Nagelstudio Dreams of Beauty kan u hierbij zeker van dienst zijn. Of u nu voor klassiek of trendy gaat het kan allemaal. Meld u nu aan voor de meest bezochte online beautygids van Nederland en Belgie.

De tweede helft van de dag dient u voor een model te zorgen.