DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartLeuven, ook de zogenaamde KISS-dagen voor laatstejaars van het middelbaar onderwijs.

Avond Onderwijs Leuven, ook de zogenaamde KISS-dagen voor laatstejaars van het middelbaar onderwijs. Hoewel ik het lestempo veel te traag vond heb ik er wel het n en ander opgestoken. Aangezien het in Antwerpen is en ik van omgeving Vlaams-Brabant moet komen, na het werk dan nog, zou ik toch kiezenvoor max 2 avonden per week en dan ook echt avond, dus niet starten om 18u ;. Op het einde van de Leuvensesteenweg rechts richting Nekkerspoel. De cursussen worden gegeven in het volwassenonderwijs en kosten 30 euro per module half schooljaar.

Dit berichtje is niet bedoeld om reclame te maken, maar als aanvulling bij uw bookmarks. Aan het kruispunt richting Leuven Brussel volgen. Je wil meer inzicht in de grote vragen van leven en dood. Zelf zou ik erg geinteresseerd zijn in digitale fotografie, nog niet zozeer in digitale beeldbewerking. Er kan ook worden betaald met opleidingscheques, zodat de prijs gehalveerd wordt. Informatie over inschrijven, studiegeld, opbouw van het academiejaar,.

Vooral de opdrachten van het eerste jaar vormen een goed vertrekpunt. Aan de verkeerslichten rechts en aan het volgende verkeerslicht rechtdoor. Als je nog ideen of hulp nodig hebt weet je me wel te vinden zeker. Als je interesse hebt, ik heb nog de lijsten met alle opdrachten die we gekkregen hebben liggen. Na de brug direct links de Zwartzustersvest oprijden;Aan de verkeerslichten van Nekkerspoel rechts volgen richting Leuven Brussel. Altijd rechtdoor en na 200m kom je aan de campussen.

Ik geef al voor het tweede jaar cursussen Digitale Fotografie. Je wil een cursus digitale fotografie of digitale beeldbewerking volgen. Je krijgt ook meer inzicht in reeds aanwezig licht.