DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartLotsofdots geeft opleidingen en trainingen op maat.

Multimedia Opleidingen Ook persoonlijke opleidingen behoren tot de mogelijkheid, op uw eigen tempo en eventueel op maat van uw wensen en noden. Lotsofdots is een grafisch bureau in ontwerp en ontwikkeling. Lotsofdots geeft opleidingen en trainingen op maat. Ideaal voor onder andere portretten of productfotografie. Graag wensen wij onze expertise in de grafische en multimedia sector met u te delen. Onze DTP-afdeling verzorgt de opmaak en het grafisch ontwerp van al uw drukwerk of printdocumenten zoals catalogi, affiche, folder, mailing, bedrijfsblad, uitnodigingen en meer.

Voor de opleiding zelf komen de docenten naar uw bedrijf toe. Intussen is dit bedrijf in volle expansie, zodoende we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Daardoor kan u zonder meerprijs zelf het aantal cursisten bepalen. Door een perfecte afwisseling tussen theorie en waarheidsgetrouwe oefeningen, is het perfect mogelijk om snel na een opleiding aan de slag te gaan.

Indien u een opleiding op maat wenst te organiseren, berekenen wij u graag hiervoor de prijs via offerte . Sinds kort is ons creatieve team terug een ruggengraat sterker. Lotsofdots verhuurt een studiokit met professionele flitsinstallatie, lichtmeter en achtergrond. Wel raden wij aan maximum een 10-tal personen te voorzien per opleiding. Op uw vraag kunnen wij ook zorgen voor het didactisch materiaal, projector, flipchart, laptops voor de cursisten.