DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMaar op school, durfen ze hun bek niet eens open te doen.

Maar op school, durfen ze hun bek niet eens open te doen. Dat Theo Maassen grappen maakt over z'n broertje, dat maakt mij geen f*ck uit, hij heeft het over z'n eigen familie. Wat dacht u van 3D-graphics uit het jaar 1990, avatars die eruit zien alsof ze dood geboren werden en een uitgeholde verhaallijn over draken en elfjes die zo. Theo Maassen maakte grappen over z'n dode broertje. Hij vertelt je het een en ander over zichzelf, over een school en over een mysterieus spel. Idd, daar is gamert toch voor? Discussies over dingen en of ze wel of niet kunnen.

Die zelfmoord was gewoon een publiciteitsstunt om runescape te promoten. Maar als ik echt even wil gamen start ik toch bf2 even op. Natuurlijk kan het voor ouders hard aankomen, maar dat kan ook als Theo Maassen het doet op tv. Stelletje hypocrieten hier, de zogenaamde 'geenstijl fans'. Het is zeker niet waar dat runescape er giga brak uitziet? Ik speel het zelf ook, het is best lekker verslavend en ook relaxed om te spelen.

Maar goed, ik vraag me af of jullie zelf hierom zouden lachen als jullie hem kenden of één van zijn ouders zou zijn. Grote stoere anonyme mannen hier die vinden dat Maarten niet genoeg levenservaring had. En moeten jullie maar niet zo zeiken dat Maarten geen verstand heeft, want kijk dan maar in de spiegel.