DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMeeloperStiekem in de pauze een sigaretje roken of op een schoolfeest alcohol drinken.

Community School Gemeente Utrecht, stedelijk projectleider Forumschool. Een klein aantal brede scholen bewijst dat het kan en dat het veel oplevert voor kinderen uit de wijk. MeeloperStiekem in de pauze een sigaretje roken of op een schoolfeest alcohol drinken. Het opgevraagde document is niet gevonden op deze server. Heb je vragen over de middelbare school? Stel ze dan hier! Je krijgt antwoord van een deskundige. Af en toe worden er activiteiten met en voor kinderen georganiseerd.

Een werkboek van de Children's Aid Society uit New York, voor Nederland bewerkt. Veel kinderen doen dat niet omdat ze het zelf willen, maar omdat ze erbij willen horen. Maar wees erop beducht dat u zo nu en dan met deze boodschap geconfronteerd wordt. Het Sportbuurtwerk organiseert sport en spel cursussen en activiteiten voor jong en oud in sportzalen, speeltuinen en op diverse pleinen. Heeft u nog vragen over het voortgezet onderwijs? Stel ze dan hier! U krijgt antwoord van een deskundige.

Partijen moeten met elkaar tot overeenstemming en afstemming komen en afspraken maken. Informatie en programma's zijn ook beschikbaar bij de balie. Diploma veilig internet Internet is leuk en cool, maar zit voor jonge kinderen ook vol risico's.

De speeltuin en de speeltoestellen worden onderhouden. Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen hier veilig en naar hartelust spelen. Op alle drie de niveaus speelt dat het bouwen aan brede scholen niet alleen met stenen gebeurt, maar dat het ook mensenwerk is.