DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMet de online cursus webdesign kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met webdesign.

Al enige honderden cursisten hebben onze opleiding Webdesign gevolgd. Gaanderweg ontwerpt u een brochure voor een echte opdrachtgever. In de cursusruimtes zijn PC's met Windows aanwezig. Webstandaarden toepassen klinkt leuk, maar hoe doe je dat? Vragen daarover kunnen hier terecht. Tijdens de online cursus Dreamweaver kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met Dreamweaver. Op woensdag 8 februari aan het eind van de middag, gaf Peter Luit namens MediaCollege, op de Grafische Vakbeurs Hardenberg, een heldere visie op de nabije toekomst voor de grafimediawereld.

MediaCollegeŽ werkt dit nieuwe cursusjaar samen met Learning Associates International, een van de meest vooraanstaande en grootste Apple Authorized Training Centers in Europa. Stel uw eigen opleidingstraject samen en breng uw kennis slagvaardig up-to-date. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Een strategische mix van reclame, promotioneel drukwerk en webpresence. De cursus Dreamweaver is momenteel de eerste cursus die beschikbaar is op CD-Rom. We zitten met z'n allen dit forum wel mooi vol te schrijven over Mozilla Firefox, Sunbird, Suite, Thunderbird, etc.

Met de online cursus html kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met html. Nieuwe zekerheden zullen worden ontleend aan flexibiliteit, kennis en het investeren in persoonlijke vaardigheden. Na succesvolle afronding van de cursus Webpage-designer kunt u in het bezit komen van een waardevol getuigschrift. Dat was de boodschap tijdens het seminar AV+ICT=business dat MediaCollege donderdag 19 januari organiseerde.