DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMet deze instaptoets kun je bepalen welke oefen cd-roms uit de serie Nederlands als tweede taal voor jou het meest geschikt zijn.

Nederlands Als Tweede Taal Los de dagelijkse rebus open leer steeds een nieuwe Nederlandse uitdrukking. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Quiz met vragen over de Nederlandse cultuur en literatuur. Een beklemmend verhaal over kinderen die door het milieu waarin ze opgroeien van hun toekomst beroofd dreigen te worden. Het Van Dale Groot beeldwoordenboek is een bijzonder nuttig en leerzaam naslagwerk, zowel voor thuis als op het werk.

De door allochtone tweetaligen in het voortgezet onderwijs bereikte niveaus zijn vrijwel gelijk aan die van de autochtone Nederlandstalige leerlingen. Een buitenlandse partner? Emigreren naar het land van uw partner? Kijk op Emigratieboek. Downloaden van muziek is voor een steeds grotere groep internetgebruikers de normaalste zaak van de wereld. De achterstand in het voortgezet onderwijs van de autochtone tweetaligen nam in de loop van de tijd iets toe tabel 4. Voor andere examenbundels betaal je al snel meer dan tien euro per vak. Het programma van de duale master beslaat anderhalf studiejaar, waarvan een half jaar voor de stage is gereserveerd.

Het woordenboek legt de basiswoordenschat van het Nederlands op een prettige en begrijpelijke, maar tegelijk ook op een serieuze en volwassen manier uit. Er zijn natuurlijk verschillende soorten opleidingen of werk en daarom zijn er ook twee verschillende examenprogramma's. Quiz met allerlei vragen over de Nederlandse geschiedenis.