DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMetatag Description De deeltijdopleiding HBO-Rechten van Hogeschool Utrecht.

Hbo Rechten Voor veel functies worden juridische HBO'ers gevraagd. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Het recht is bovendien iets levends; het verandert voortdurend. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Dan studeer ik wel van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen. Daar wordt tijdens de opleiding veel aandacht aan besteed. Je adviseert mensen, luistert naar ze en pleegt gezamenlijk overleg. Ministerie, overheid, semi-overheid, politie, advocatuur, notariaat, bedrijfsleven.

Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. De voltijd-, deeltijd-, en duale variant duren allen vier jaar. In de tweede helft van het derde jaar loop je vijf maanden stage. In het vierde jaar schrijf je je afstudeeropdracht. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens.

Selecteer dan het beroep en je ziet welke opleiding je er voor nodig hebt. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman.