DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMetatag Description De voltijd opleiding Creatieve Therapie van Hogeschool Utrecht.

Opleiding Psychotherapie De opleiding moet zijn afgesloten door een gereglementeerd examen. Verandert er iets voor de afgestudeerde therapeuten van de Academie? Nee, niet echt. Metatag Description De voltijd opleiding Creatieve Therapie van Hogeschool Utrecht. Stage van 30 werkdagen in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Mededingingsautoriteit NMa de nieuwe regelingen betreffende economische gelijkheid.

Huidige studenten zullen automatisch de aparte brochure ontvangen. Niet alleen binnen de gezondheidszorg en onderwijs, maar ook vanuit het bedrijfsleven. Minister Borst heeft op z'n minst een opmerkelijk standpunt.

The International Focusing Institute erkend Focustrainer. Het traject LifeCoaching, met daarin achtereenvolgend Persoonlijke LifeCoaching, Interpersoonlijke LifeCoaching, LifeCoach Trainer, Re´ntegratie LifeCoaching en Executive LifeCoaching. Een stuk duidelijker en meer voor de hand liggend voor de klanten. Dat maakt het beroep van supervisor een vak van de toekomst. Binnen de multidisciplinaire setting heeft de aios de gelegenheid een eigen positie te vinden ten aanzien van de rol van de psychiater binnen behandeling en beleid.

Opmerkelijk is dat minister Borst aan dit wetenschappelijk gegeven voorbij gaat. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Zij is verbonden met de Noordzee door het Noordzeekanaal. Tijdens de cursus dient supervisie of een gelijkwaardige op leren gerichte begeleiding gegeven te worden. Ons jaarlijks congres, wordt gehouden op 27 januari 2007. Folder met verdere informatie bij de RINO's verkrijgbaar.

Supervisie is een product waar meer en meer vraag naar is.