DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartMoolenbroek, een leerkracht met veel interesse in ADHD.

Centrum Zit Stil is een Vlaamse vereniging voor ouders met kinderen ADHD. Veel van deze groepen maken gebruik van Yahoogroups. Moolenbroek, een leerkracht met veel interesse in ADHD. Bijna aan het eind van de Croeselaan, bij het Brederoplein linksaf.

Een andere naam hiervoor is een verzendlijst of mailinglist. Ik ben erg benieuwd naar verhalen van ADHD-vrouwen t. Meestal in verband met drukke en impulsieve kinderen. Er is dan eventueel een beperkt speciaal lidmaatschap mogelijk. Zij was ontzettend ongeorganiseerd en had een heel lage stressdrempel.

Overleg met de huisarts welke pil het meest geschikt is. Veel links via kennisnet die interessant zijn voor leerkrachten uit het speciaal onderwijs. Het opgevraagde document is niet gevonden op deze server. Het doel van deze community is iedereen die in Nederland betrokken is bij het speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs een platform te bieden.

Ook zijn er mensen, die wel onrustig maar niet echt hyperactief zijn. Toch zijn het goede uitgangspunten al zeg ik het zelf. Voor de partner en werkgever kan dit een zware belasting zijn. Vlaanderen bestaat de vereniging Die-'s-lekti-kus actief.