DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNa 25 tot 40 minuten weet je of je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform je marktwaarde zijn.

Online Salaris Na 25 tot 40 minuten weet je of je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform je marktwaarde zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste cijfers en kan uw adviseur, indien gewenst, met u meekijken. SalariskompasVia het Salariskompas kun je een brutosalaris berekenen op basis criteria als leeftijd, opleidingsniveau en bedrijfstak. Adviezen van professor Kea Tijdens Loonwijzer en minister Sybilla Dekker.

Steeds meer ondernemers kiezen voor online boekhouden. Stuur je collega een prinsenkind! Het kan al vanaf € 20 inclusief verzendkosten. Bruto-netto en omgekeerdHier kun je het salaris van bruto naar netto en omgekeerd berekenen. Omgaan met de factor tijd en met het machtsevenwicht.

Salaris Check en Enquête zijn opgenomen in Monsterboard. Bereid je voor op een aantal lastige vragen waarmee je kunt worden geconfronteerd. Loonstrookje @ PersoneelAllerlei informatie over salaris en het loonstrookje, belastingen, employment benefits etc. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Toch betekent schaarste niet altijd een hoog salaris.

SalarischeckEen loonindicatie en een korte omschrijving van verschillende functies. Direct bestanden uitwisselen zonder steeds diskettes op te sturen. Werkgevers doen er goed aan na te gaan of ze niet onbedoeld aan loondiscriminatie doen.

Met Loonwijzer naar Zuid-Afrika! Zie hier de fantastische reis van Go in Africa en Abang Africa. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Werknemers die beginnen als trainee en dat traject ook. Geen technische kennis of investeringen, wél een professioneel systeem. Een efficiencyslag die zowel u als ons veel tijd bespaart.