DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNa afloop van de MBO-opleiding Doktersassistent beschik je over alle kennis, inzicht en vaardigheden om aan de slag te gaan als doktersassistent.

Na afloop van de MBO-opleiding Doktersassistent beschik je over alle kennis, inzicht en vaardigheden om aan de slag te gaan als doktersassistent. Al in het ontwerpstadium is aandacht besteed aan de luchtkwaliteit voor passagiers op het panoramadek. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. Leerlingen van klas B1a leren omgaan met digitale fotografie. De MBO-opleiding Doktersassistent is voor iedereen die in de gezondheidszorg aan de slag wil met een ondersteunende functie.

De cursus is vooral praktisch gericht, gebaseerd op een deugdelijke theoretische onderbouwing van het vakgebied. Leerlingen van het Libanoncollege uit Rotterdam maken actief kennis met onze opleidingen. De cursus wordt gehouden op het Zadkine college te Rotterdam. Bovendien studeer je in je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt. Voel je je aangesproken door de gezondheidszorg en heb je een functie als doktersassistent voor ogen? Volg dan de MBO-opleiding Doktersassistent. Voorafgaand aan de indienstneming zullen roetfilters gemonteerd worden in de rookgaskanalen.

Deze zorgen ervoor dat het geluid niet direct naar het publiek wordt teruggekaatst maar zoveel mogelijk boven het publiek weerkaatst wordt, waarmee het geluid gelijkmatig over de tijd verdeeld het publiek bereikt. Na afloop ontvangt de cursist, bij goed resultaat, een certificaat. De rozen worden automatisch gebost in bossen van 20 stuks. Casanova heeft als doel de samenwerking tussen bibliotheken en brede scholen te ondersteunen en te stimuleren. Hiermee wordt de echo verminderd maar ook de klank verbeterd.