DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNa de aanmelding ontvangen wij van de basisscholen een advies.

Na de aanmelding ontvangen wij van de basisscholen een advies. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. De totale begroting van het Wiskundetoernooi bedraagt daarom ongeveer 20. Artikelen en nieuwsberichten over de onderwerpen internet en gadgets. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier. Wetenschappelijke nieuwsberichten met de laatste berichten uit de wetenschap 30 dagen retentie.

De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Planeten, sterren, big-bang, zwarte gaten, heelal, enz. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier.

Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek. Arjen Schots co-ordinates the Highschool activities. Jaap Bakker of Wageningen University leads the education programme.