DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNa je BA-opleiding kan je in Leiden verder studeren in de opleidingen die zijn ondergebracht in de Graduate School van het Instituut voor Geschiedenis.

Op deze manier ben je niet alleen actief met geschiedenis bezig maar houd je er ook nog een gezellig stel vrienden aan over. Er is geen maximum aantal deelnemers voor dit programma. Als je geschiedenis gaat studeren neem je een duik in het verleden, maar die omschrijving doet geen recht aan de veelzijdigheid van de opleiding. Master-opleidingenInformatie over Master-opleidingen in Leiden en Nederland. De Rotterdamse bachelor Geschiedenis biedt een gedegen basis voor een master Geschiedenis, een research master binnen de geschiedwetenschap en andere verwante universitaire masteropleidingen. Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in.

Je vindt de afdeling geschiedenis op de 9e verdieping van het Erasmusgebouw. AlgemeenAlgemene informatie over studeren in Leiden. De Rotterdamse bachelor Geschiedenis leidt studenten in drie jaar op tot academisch gevormde historici. In 1976 wordt de Studenten Centrum Partij opgericht, de partij die later ORaS, Organisatie Rationele Studenten, wordt. LerarenopleidingUniversitaire lerarenopleiding Geschiedenis, via het ICLON. Dat nam met zich mee dat ook organisatorisch er veel los geweekt moest worden, zoals het gedeelde archief.

De bachelor Geschiedenis bereidt studenten uitdrukkelijk ook voor op een maatschappelijke loopbaan in een breed spectrum van beroepen. Je hebt vooraf ongeveer drie uur nodig voor het maken van de huiswerkopdracht. Voor persoonlijke begeleiding en -advisering kun je terecht bij de studieadviseur . Virtuele rondleidingNeem een kijkje op de campus van Erasmus. Na je BA-opleiding kan je in Leiden verder studeren in de opleidingen die zijn ondergebracht in de Graduate School van het Instituut voor Geschiedenis. Aan de huiswerkopdracht moet je uiteraard tijd besteden.

Als je actief hebt deelgenomen aan het gehele programma en je de huiswerkopdracht hebt gemaakt, ontvang je na afloop een certificaat van deelname, waarmee je studielasturen kunt krijgen. UvA Proefstuderen vindt plaats op vrijdag 30 maart 2007.