DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNaast je basisbeurs en aanvullende beurs krijg je ook een OV-studentenkaart.

Beurs Opleiding Naast je basisbeurs en aanvullende beurs krijg je ook een OV-studentenkaart. De afstand tot het vorige swingpunt is groot genoeg. Weerbare en wendbare werknemers in flexibele organisaties. Cursus Techniek voor niet-techniciDe cursus Techniek voor niet-technici is ontwikkeld voor personen die in een technisch bedrijf werken, maar geen technische achtergrond hebben. Dat is nodig omdat menselijke kennis altijd onaf is. De tentamens worden afgenomen in de week 23-27 oktober as.

De snelle stochastics bevindt zich in het gebied waar een top wordt gevormd. Tentamens semester 1aIn de bijlage het rooster voor de tentamens over semester 1a en tussentoetsen over semester 1ab. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken.

Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Ik wil graag weten wat er zoal te koop is op studiegebied. Daarnaast heb ik het oosten van Brabant als aandachtsgebied en vanzelfsprekend de regio Eindhoven in het bijzonder. Namens de PvdA-fractie voer ik het woord over de kenniseconomie, het mediabeleid, studiefinanciering en alles wat met telecom en internet te maken heeft.