DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNadere informatie met betrekking tot alle ECN-vacatures is te verkrijgen bij de afdeling Personeel en Organisatie.

Informatie Onderwijs Nadere informatie met betrekking tot alle ECN-vacatures is te verkrijgen bij de afdeling Personeel en Organisatie. De vakken zijn interessant en ik doe veel ervaring op. Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt. En natuurlijk leren de kinderen mij hoe ik les moet geven.

Maar het belangrijkste is en blijft dat je van kinderen houdt. We weten wat er speelt, zowel in de markt als op uw school. Ik ben daarom na een jaar gestopt en heb een tijd thuis gezeten. Daarom heb ik besloten de lerarenopleiding Wiskunde te volgen.

Ook vond ik dat er veel te professionaliseren valt. Als docent draag je bij aan de groei van je leerlingen. In spreekbeurten vraag ik de leerlingen altijd om over een hobby te vertellen. Nieuws en mededelingen voor studenten en medewerkers en de agenda. De opleiding voor zij-instromers is vooral zinvol vanwege de didactiek. Zo zijn wij bij Reinders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook de arbeidsvoorwaarden voor schooldirecteuren zijn prima. De schooluitval op onze opleiding is er drastisch door verminderd. Inmiddels ben ik zelf alweer bijna vijfentwintig jaar leerkracht. Met dat diploma kan ik een vaste aanstelling krijgen.