DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNatuurlijk heeft Internetwijzer Basisonderwijs een handig overzicht met verwijzingen naar spelletjes en kampliedjes.

Internetwijzer Basisonderwijs In het kader van de kwalitatieve versterking van de lerarenopleidingen basisonderwijs zijn lectoren binnen de opleidingen aangesteld. Toolbar aangebracht, waardoor het volgende wordt afgebeeld c. Weblog over het gebruik van computers in de klas en ict op school. Dat maakt dat het hier gaat om iets heel anders dan. Als je even wat anders wil dan dit alles kun je naar het fun gedeelte waar gedichtjes, filmpjes en kleurplaten staan. PlatOO bestuur openbaar onderwijs is als openbaar rechtspersoon het bestuur van de openbare basisscholen in de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Sofie en Victor denken dat ik een foto van ze wil maken maar ondertussen film ik ze. Het was weer reuze gezellig! Wat hebben wij ons prima vermaakt. Nederlandse tieners zitten net zo lang voor de buis als dat ze gebruikmaken van internet.