DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNatuurlijk moeten er geen 75 burgemeesters in de Eerste Kamer zijn; juist de zeer grote variŽteit in achtergronden en opleidingen van de leden maakt de Eerste Kamer als geheel extra sterk.

Een van de weinige opleidingen die het dragen van een chador expliciet verbiedt, is het Koning Willem I College in Den Bosch. Op de garenkaart zit het garen al bij het juiste symbool, zodat u direct met het borduren kunt beginnen. Natuurlijk moeten er geen 75 burgemeesters in de Eerste Kamer zijn; juist de zeer grote variŽteit in achtergronden en opleidingen van de leden maakt de Eerste Kamer als geheel extra sterk. Een werldbaan ?Wilt u per direct een extra inkomen verdienen. Michael Kembel zoon van twee Surinaamse migranten, is van mening dat ook allochtonen niet moeten schromen om hun geld te beleggen.

En heb je niet gewonnen? Dan bedanken we je toch voor je deelname en je leuke foto, tekening, verhaal of gedicht. Na een paar goedkopere zaken en een slechte eetervaring waren we wel weer eens toe aan een toppertje. Eigenlijk wilde Fouad Laraoui zijn boek Tegen het Islamisme dopen.

De kleuterschool moet terug is een initiatief van prof. Andere scholen pogen het dragen van een chador op individuele basis tegen te houden, maar dat wordt steeds lastiger. Toen ik zwanger was van onze oudste dochter Eline heb ik natuurlijk zelf de hele babyuitzet gemaakt, tot en met een wieg met ronde kap aan toe.

Alle lessen en dansavonden houden wij voor deze groepen gescheiden. Over de andere gevoelige wetsvoorstellen zal ik in deze column maar niks zeggen, dat zien we te zijner tijd wel. Onze handwerkwinkel is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10. Nelson Mandela is ongetwijfeld een van de meest gerespecteerde ex staatshoofden in de wereld.