DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNee, ze zijn in de regen vanzelf in brand gevlogen.

De politie bekijkt of de banden met elkaar in verband staan, maar kan nog niet zeggen of er een brandstichter aan het werk is. Gewone voorwerpen dus, die je in het dagelijkse leven omringen. Volgens sommigen betekent dit dat er toch leven is op de rode planeet. Duitsland heeft er al een plekje gevonden voor dat soort randdebielen. Of een ex leerling heeft nooit op het rode driewielertje mogen fietsen. En zeker tijd genoeg om dit ongelooflijk prachtige indrukwekkende filmpje 6 minuten te bekijken. Het systeem maakt het mogelijk om een groene golf te veroorzaken op het moment dat het verkeer toeneemt. De brand brak uit in de vroege ochtend van zaterdag.

Indiaan of cowboy, iedereen is welkom op het grootste countryfestival van Nederland. De politie bekijkt of de banden met elkaar in verband staan. Het vuur brak vroeg in de ochtend uit en werd een uitslaande brand. Wouwse Plantage en Oudemolen hadden al een carnavalsoptocht. De politie houdt openbare gebouwen in Meppel daarom extra in de gaten. Er zijn nu al 4 scholen in brand gestoken en die kinderen kunnen dus geen onderwijs krijgen. Maar nu zonder gekheid dit kan niet en mag niet, vind het wel opvallend dat zo iemand herhaaldelijk kan toeslaan in een zelfde sector.

Het is nog niet duidelijk of de branden met elkaar in verband staan en of ze het werk zijn van een pyromaan. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Nee, ze zijn in de regen vanzelf in brand gevlogen. Tonproater of tonpraoter? Wat maakt het uit hoe je het schrijft! Wij hebben de leukste sauwelavonden voor je op een rij gezet. Max is alleen thuis, eigenlijk zou zijn zus oppassen, maar die is er vandoor.

Het is nog niet te zeggen of er een brandstichter aan het werk is. Op de afbeeldingen die zijn gemaakt op Mars is een figuur te zien.