DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNetwork Engineer) diploma, kunt u instromen in de kopstudie Informatica.

Hbo Informatica Network Engineer diploma, kunt u instromen in de kopstudie Informatica. De Multimedia categorie bevat het nieuws over ontwikkelingen in de wereld van audio, video en home entertainment. Woah, nu wil ik naar die beurs toe én informatica doen. En je weet straks wat voor vragen je kunt verwachten. Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou.

Programmeren van games EngelsHonderden tutorials voor programmeurs over het ontwikkelen van games. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Hierin wordt naast je afstudeeropdracht ook je portfolio besproken. Mijn taak hier op Techzine is het nieuwsposten, waarbij ik geholpen wordt door diverse collega's. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS. Maar je weet niet welk beroep je wilt gaan uitoefenen? Waarom niet va.

Onderwerpen over videokaarten, audiosystemen en beeldschermen komen hier aan bod. Netwide Assembler NASM EngelsEen vrij beschikbare assembler voor de 80x86-processoren van Intel. Het Internet is een medium dat constant in ontwikkeling is.

Want, met een aantal diploma's kom je in aanmerking voor één of meer vrijstellingen. Nieuws over de ontwikkelingen op het wereldwijde web zijn in deze categorie terug te vinden. In deze categorie vind je het nieuws op het gebied van het kloppende hart van computers. Op zich een best aardig idee, maar ik vraag me af of het gaat werken.

Dit is een ideale test om te kijken of je er klaar voor bent. En ben ik daarbij een van de jongste mensen in de crew. De laatste fase van je studie sluit je af met een afstudeeropdracht.