DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNiemand kan het gevoel van melancholie zo navoelbaar in zijn werk oproepen als Cherry Duyns.

Niemand kan het gevoel van melancholie zo navoelbaar in zijn werk oproepen als Cherry Duyns. De ouderavonden voor de brugklassen van de locatie Schilderspark zijn maandag 9 en dinsdag 10. Op dit plein willen we samen met studenten informatie verzamelen voor scholen in het primair ondewijs. Hierdoor kun je als leerling of medewerker veel goedkoper softwa. In de Hollanderstraat achter ons, het huis dat pal t. Alle verhalen van 'Meester Jaap', de allerleukste meester van Nederland, zijn in dit boek gebundeld.

Toen het eerste boek over Madelief in 1975 verscheen werd het begroet als een boek waarin 'veel emoties, zo niet alle, uit een kinderleven aan de orde. En echt, 15 kinderen van de oppas, die maken evenveel lawaai als 130. Ook voor dit jaar heeft het kalsbeek College weer een contract afgesloten met SLIM. Een verwoestende storm, een egoÔstisch elfje, kapitein Haak, eigenwijze zeemeerminnen, een woeste gouden havik en de kwaadaardige draak Kyto spelen al. In 't weekend was het natuurlijk altijd al rustig, maar daar wij v.

Lid van de VPRO? Dan ben je automatisch lid van Backstage. Ze vindt ook dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vi. Dit kan variŽren van producten van studenten tot relevante links en andere informatie.

Haha, echt heek cool deze! Zie hem lopen, trippel trippel haha. Regel 1 Alle kinderen mogen zelf alle regels maken.