DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNieuwland Multimedia en Internet verzorgt een groot aantal opleidingen.

Ict Opleiding Nieuwland Multimedia en Internet verzorgt een groot aantal opleidingen. Als gevolg daarvan nemen ze steeds vaker Europeanen in dienst, zo bericht de BBC. Voorsprong op de arbeidsmarkt? Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding. Vraag nu debrochure aan en verbeter je loopbaan perspectief.

Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor professionals. Ontdek binnen 5 minuten hoe effectief je optreden is. In Amsterdam worden uitsluitend opleidingen in groepsverband verzorgd.

Bij de behandeling van een onderwerp ligt de nadruk meer op de concepten en structuren, de onderliggende theorie, en op de verschillende visies die je kan hebben op problemen en hun oplossingen. Of je nu werkt in de financiele sector, de industrie, de zakelijke dienstverlening, in het onderwijs of de zorg, overal is expliciete prestatiemeting zichbaar. Abonneer je nu op de Pro Education Nieuwsbrief en ontvang driemaandelijks updates. Exchange Server 2007 bieden veel mogelijkheden op dit gebied. Daarom is alleen het leren kennen van de trucjes niet genoeg.