DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartNu prinses Catharina-Amalia er is, kan de rekening worden opgemaakt.

Prinses Amalia Prinses Mabel was in Vlissingen voor het voorlezen van de H. De Britse politie heeft twee 14-jarige jongens opgepakt op verdenking van het doodrijden van een peuter 1. Hier een paar schattige foto's van Amalia en Alexander. Geweldig om te zien hoeveel mp3-speakers en -docks er tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

De dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima werd twee jaar geleden geboren in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Mocht je de smaak te pakken hebben van de iKaraoke, dan is het doPi Karaoke-systeem de volgende stap. Ter Linden was eveneens voorganger bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. De verkoop van biologische producten is vorig jaar flink gestegen. Wat zou prinses Máxima krijgen; een jongen, een meisje, een tweeling misschien? De roddelpers wist het wel. Wekelijks krijgen we te maken met de gekste en vaak nutteloze usb-gadgets.

Een prinsesje geboren! Een wolk van een dochter, zo verwoord de trotse papa Prins Willem Alexander. Hoe gestresst ben je? Dat vind je uit met de Stress-O-Meter. Vermoedelijk is de brand veroorzaakt door een meteoriet. Oud-wereldkampioen allround schaatsen Hein Vergeer is opnieuw kampioen op het ijs geworden.

Michael Schumacher neemt afscheid van de Formule 1. Minister Peijs deelt de zorgen van prins Willem-Alexander over het waterbeleid niet. In Nederland is het onrechtmatig gebruik van een adellijk predikaat wettelijk verboden. Het was een prachtige dag en er werden mooie fotos van haar gemaakt. Een man uit Rotterdam die in Thailand op het nippertje is ontsnapt aan de doodstraf, blijkt geen Nederlander te zijn. Informatie over de actuele situatie op de Nederlandse wegen.