DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOndanks haar intensieve voorbereiding voor het Wiskunde examen weet ze niet zeker of ze het gehaald heeft.

Wiskunde Examen Informatie over lopende en toekomstige ontwikkelingen tijdens een eendaagse conferentie over de examens in het voortgezet onderwijs. Nu weten we wel dat we zonder de nul niet kunnen leven. Mijn belangstelling voor wiskunde was definitief gewekt.

Bij het centraal examen 2007 zijn de hulpmiddelen toegestaan zoals opgenomen in deze regeling en bijbehorende bijlagen. Voor forummers die hulp hebben gehad; even laten weten dat je wat aan de adviezen hebt gehad is altijd leuk. Hier kun je de formulekaart die je mag gebruiken op het examen downloaden wordformaat.

Zware dag gehad? Veel gerekend? Veel uitgelegd? Drink gezellig wat met ons mee in onze eigen WiskundeBar. Tot slot accepteren wij geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van computervirussen e. Samen met WisFaq, vormen wij de wiskunde top voor het Nederlands onderwijs, op Internet.

Het examen is in eerste instantie bedoeld voor hen die niet de goede vooropleiding hebben die vereist wordt voor de studie die men wil gaan doen. Wil je weten wat een woord betekent? Kijk dan gauw even in het woordenboek. In de rechterkolom staat het nummer van de zaal in gebouw Euclides, Plantage Muidergracht 24, Amsterdam, waar het examen plaatsvindt. Studeer je niet meer, maar je hebt toch een wiskundige vraag? Die kan je dan hier plaatsen, of het nou over je bedrijfje gaat of over iets anders, plaats het hier.

Heb je problemen met wiskunde of kom je niet uit een opgave? Stel je vraag op het forum. De afgeleide van een functie geef je altijd aan met een apostrof. Of weet je juist veel van wiskunde dan kan je andere mensen helpen op het forum. Wie zich hier niets van aantrekt krijgt eerst een waarschuwing en wordt daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen. Mag ik u hartelijk feliciteren met het 2 jarig bestaan van WiskundeLeren. Een niet bewezen stelling die als waarheid wordt aanvaard.