DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan Ligthart



Onder andere juridische teksten, duitse of nederlandse taal.

Duits Nederlands Friedrich Schiller, Of de uitvinding van het Duitse idealisme. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Van Dale komt met woordenboek Nederlands op groot formaat. Hier kun je zien hoe laat het is in alle landen van de wereld. Vogel is docent en studieadviseur bij Duitslandstudies.

De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. In de Prisma Spreekwijzer Frans vindt u ruim 3000 veel voorkomende Franse uitdrukkingen en zegswijzen, gegroepeerd rond ca. Elk woordenboek-pakket bevat een demoversie van InterKey.

Mogelijkheid om het woordenboek op een geheugenkaartje te installeren. Zijn onderneming behoort Europabreed tot de grootste producenten op dit gebied. Dit kan vooral vervelend zijn voor je gezondheid of je reisveiligheid. In deze rubriek vindt u dagelijks een taalweetje, met een bondige uitleg en het product waarin u er meer over te weten kunt komen.

Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. We raden u InterKey aan, voor het invoeren van internationale symbolen. InterKey is een schermtoetsenbord, dat is aangepast voor afwijkende talen. Klopt het dat je mevrouw tegen de koningin zegt? Hoe schrijf je een rechter op de correcte wijze aan? Wat zeg je wanneer je op een receptie kennismaak.